Klipning med kærlighed

Salonen hedder ’Con Amore’, fordi det er den måde, jeg arbejder på: Her kommer passionen først. Jeg elsker mit fag - og det at få mennesker til at stråle og føle sig godt tilpas.

I Salon Con Amore lægger vi kærlighed og sjæl i arbejdet. Og vi prioriterer nærvær og god kvalitet i alt, hvad vi gør.

Mine ansatte er alle topprofessionelle frisører. Flere gange om året er vi alle sammen på kurser i ind- og udland. Og vi vender altid hjem fyldt med ny inspiration og de nyeste ideer, trends og teknikker - så vi er klar til at afprøve det hele på vores kunder.

Det er vigtigt for mig, at vi har hvert vores unikke speciale i salonen fx plukning af bryn med tråd og påsætning af extensions - så vi kan tilbyde vores kunder behandlinger med alle de nyeste teknikker. Og så er jeg stolt af, at vi altid har elever under oplæring - det giver os fornyelse og inspiration.

Kærlighed til naturen

'Con Amore' betyder for mig også kærlighed til naturen. Jeg har 22 års erfaring med at drive en salon med grønne produkter. Så det at tænke økologi, bæredygtighed og balance er ikke bare en god ide, det er en livsstil. Det startede egentlig med, at jeg ikke kunne tåle de traditionelle kemisk fremstillede produkter.

I dag gennemsyrer økologien hele den måde, jeg driver salon på. Jeg er fx meget bevidst om vores forbrug af vand. Derfor er det helt naturligt at den hårfarve, vi bruger, er den, der forurener vandet mindst muligt. Og gennem Avedas produkter er vi med til at støtte bæredygtige projekter rundt om i verden.

Vi bruger plantebaserede skånsomme og økologiske produkter i salonen - det er sundere for naturen men også for vores kunder og os selv. Et sundt, smukt og glansfuldt hår kommer dog også indefra og næres af det, vi spiser og drikker. Derfor tilbyder vi også nødder, grøn te og økologisk kaffe i salonen.

Kærligst

Marianne Boksa, ejer af Con Amore